Joma - JSport.roJSport.ro

Întăririle continuă la Fortuna Becicherecu Mic, vicecampioana din ediția trecută a Ligii I de fotbal feminin. După două prime mutări, acum acum a venit rândul unui alt transfer, cel al Nicoletei Deca.

Înainte de sosirea noii jucătoare, la Fortuna au semnat Adina Rognean și Maria Neacșu. Nicoleta Deca are 24 de ani și este mijlocaș. În ultimii doi ani, nu a mai jucat fotbal. ultima dată a evoluat la Navobi, Iași, iar anterior, a jucat la Heniu Prundu Bârgăului și Universitatea Alexandria. Are selecții la naționala U19. ”Proiectul Fortuna Becicherecu Mic cred că este unul de viitor, promițător, iar conducerea se străduiește să ne ofere toate condițiile pentru performanță. Mă bucur că am ales să revin în fotbal la această echipă, mă bucur că pot lucra cu oameni integri, devotați și pasionați de ceea ce fac. Colectivul este unul foarte primitor, m-am integrat de la primele antrenamente și cred că formăm o echipă cu potențial, care poate în acest sezon să câștige un trofeu, iar eu vreau să îmi aduc contribuția la acesta”, a declarat jucătoarea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna va luat startul în noul sezon cu derby-ul campionatului cu Olimpia Cluj. Partida se va juca în 25 august, la Becicherec.

foto: fortunabecicherec.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.