Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a câștigat la scor de tenis, 6-0, meciul amical jucat cu ACS Ghiroda, echipa de pe locul 9 din C4. Francezul Olivier Lusamba a marcat două goluri, iar juniorul Alexa Gașpar a înscris și el dintr-un penalti. În meciurile de verificare, timișorenii au un egal cu Orțișoara, plus diuă succese cu sârbii de la Grebenac și Național Sebiș

La acest meci a jucat și un alt junior de 15 ani , Mădălin Ursu. Scorul l-a deschis Plămadă în minutul 7, după o centrare a lui Teut și o așezare făcută de Predescu. Imediat după deschiderea de scor, timișorenii au tras de două ori în bară, mai întâi prin Schieb, apoi prin Poparadu, la devierea portarului Gîrlea. În minutul 28, ghirozenii au avut o ocazie prin Macovei, dar Dur-Bozoancă a fost pe fază. Până la pauză, Teut a marcat golul de 2-0, din centrarea lui Ghinescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Lusamba a dat gol în minutul 52, din 7 metri,cu o pasă de la Schieb. Peste cinci minute, atacantul nou-venit a tras în bară, după o pasă de la Sorescu. În minutul 69, Motreanu a marcat după o lovitură liberă respinsă de portar în față, după execuția lui Taub. Alex Gașpar a punctat și el din penalti în minutul 77, iar Lusamba a marcat golul de 6-0 pe final, cu un șut din unghi.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Giuricici, Mera, Bilia, Ghinescu – Lazea, Poparadu, Predescu – Teut, Plămadă, Schieb

Au mai intrat: Borbei, Scutaru, Krausz, Lazea, Ignea, Sorescu, Lusamba, Motreanu, Taub, Ursu, Gașpar și Coadă

ACS Ghiroda: Gîrlea – Mancaș, Lazăr, Gavriluță, Mașniță – C. Popa, Opriș, Macovei, Totic – Berivoiescu, Baranyi

Au mai intrat: Barbu, Pop, Hoțca, Saizu și Budică

Antrenorul Bogdan Andone a confirmat că echipa s-a despărțit de Alexandru Bădăuță. „Venim din nou după două zile foarte dificile din punct de vedere fizic. M-a mulțumit astăzi implicarea jucătorilor, dorința lor de a face ceea ce lucrăm în antrenamente. E important că am terminat un nou meci fără jucători accidentați. Ușor, ușor, trebuie să ne apropiem de forma sportivă de care avem nevoie. Filozofia mea e ca jucătorii din academia noastră să crească alături de echipă. Încetul cu încetul, le voi da șanse la cât mai mulți. Astăzi a debutat un alt copilaș, iar Gașpar a și marcat. Mai e portarul Borbei, care primește în continuare minute și are prestații bune. E important ca ei să simtă că sunt urmăriți, monitorizați, pentru că ei sunt viitorul acestei echipe, din punctul meu de vedere. Am avut o discuție bărbătească cu Bădăuță și nu mai intră în planurile mele pentru sezonul de primăvară. E un jucător cu calități extraordinar de bune, am mai spus-o. În Liga a II-a nu știu dacă sunt trei atacanți cu calitățile pe care le are el. În momentul de față, am decis să mă orientez spre un alt vârf, am nevoie de un pivot, iar alegerea a fost Lusamba. Nu m-a nemulțumit ceva în mod special la el… Asta a fost decizia pe care am luat-o împreună cu staff-ul meu. Cum am spus, aveam nevoie de un pivot, să pot să joc pe el tot timpul. El nu e un număr 9 clasic”, a declarat Andone.

Următorul meci al lui aSU Poli va fi sâmbătă de la ora 11, la baza 2, cu Școlar Reșița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.