Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensiștii s-au impus cu 2-1 la Mioveni, un rezultat ca o reală gură de oxigen în clasament. A fost un meci interesant, cu goluri marcate după faze frumoase. Bănățenii și-au făcut jocul în stilul caracteristic și au marcat prin Bădăuță și Ungureanu, plus o reușită anulată pentru ofsaid, iar gazdele au egalat după un gol la vinclu a lui Rareș Lazăr. 

Ripensiștii au început foarte bine, cu gol marcat din minutul 6, după un corner de pe dreapta executat de Călin Toma. Flavius Croitoru a greșit, iar Bădăuță a putut marca nestigherit cu latul, din 7 metri. Gazdele au avut o replică bună, dar ineficientă, mai întâi prin șutul în bara laterală a lui Ayza, apoi prin reluarea cu capul pe lângă buturi a lui Gugu, iar apoi printr-un șut parat de Rădulescu, al lui Eduard Neacșu. În minutul 21,Bocșan a trimis în plasă șutul din lateral-stânga a lui Mediop, dar nu s-a validat golul pentru ofsaid.

Joma - JSport.roJSport.ro

Timișorenii au fost nevoiți să facă o schimbare în defensivă din prima repriză, după ce Bocșan nu a mai putut continua. Luat prin surprindere, staff-ul a avut nevoie de două minute să îl poartă trimite în teren pe Marius Toma în locul stopperul împrumutat de la ACS Poli. chiar și așa, jocul a decurs tot în favoarea Ripensiei, care a marcat după un contraatac dus în mare viteză de Adrian Ungureanu. A fost un ”un-doi” cu Mediop în care, iar același Ungureanu a marcat pentru 0-2, scor cu care s-a intrat la pauză.

Mioveniul putea fi periculoasă prin nou-intratul Neagoe, dar portarul Rădulescu a dat siguranță echipei. În schimb, Bădăuță a avut o mare șansă în minutul 58, când a reluat cu capul din câțiva metri, incomodat și de un adversar, dar portarul Croitoru a scos perfect de data aceasta. Totuși, gazdele au redus diferența cu o super-execuție alui Rareș Lazăr, în minutul 62, după o execuție la vinclu la o fază începută în urma unui aut. Ripensia l-a schimbat și pe Dumiter după o accidentare, iar Denis Golda a luat cartonașul galben pentru că nu a așteptat permisiunea arbitrei.

Timișorenii au avut o mare ocazie după o nouă combinație Mediop-Ungureanu. De data aceasta, senegalezul a finalizat din 8 metri, dar șutul său a zguduit transversala. Finalul de meci a făcut ca șansele de marca să se mai stingă, dar Mediop a mai avut o șansă de a marca, în prelungiri. Un debut bun pentru Ciprian Urican, după un rezultat și o prestație bună a echipei roș-galbene.

CS Mioveni: F. Croitoru – Ct. Alexe, Gugu, Rădescu, R. Lazăr, Fl. Ilie, Mîrzeanu (min 70 Vintilă), Ed. Neacşu (min 61 Roșoagă), Seb. Ivan, Ayza, C. Năstăsie (min 46 A. Neagoe)

Ripensia Timișoara: Iul. Rădulescu – Ad. Popa, C. Toma, Bocşan (min 34 M. Toma), Mînecan, Apro, L. Tudor, Dumiter (min 71 Golda), A. Ungureanu (min 79 Bobină), Bădăuţă, Mediop

Ripensia are meci vinerea viitoare de la ora 17 acasă cu Hermannstadt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.