Joma - JSport.roJSport.ro

Miercuri a fost o zi bună ăentru meciurile amicale jucate de cele trei echipe timișorene de fotbal. ACS Poli și Ripensia s-au impus la limită, cu Millenium Giarmata și Daejeon Citizen, iar ASU Poli a câștigat cu trei goluri avans cu Fortuna Becicherecu Mic.

Dimineața, ACS Poli a dat piept cu Millenium Giarmata. A fost o victorie cu 1-0, după un penalti ratat de Rogoveanu și un gol marcat în minutul 85 de Dorin Codrea. După meci, Valeriu Răchită a decis să nu îl aconteze pe Alexandru Roșca, jucător ce dădea probe. De asemenea, Victor Stîna, anunțat luni, ca și transferat, a plecat de la echipă, nemulțumit de condițiile de antrenament, în special containerele metalice unde se schimbă echipa. Vineri, echipa va pleca în cantonament în Antalya.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La prânz, dar în însorita stațiune Lara din Antalya, Ripensia a câștigat cu 1-0 cu echipa de liga secundă din Coreea de Sud, Daejeon Citizen. Adrian Zaluschi a marcat golul victoriei în minutul 18, după un contraatac. Alexandru Pelici a folosit două formule diferite de echipă în cele două reprize. Vineri, Ripensia va juca cu Celik Zenica, echipa de prima ligă bosniacă.

La prânz, la Baza 2, ASU Poli a câștigat cu Fortuna Becicherecu Mic. La pauză a fost 2-1, după ce pentru alb-violeți au marcat Mihai Ene din penalti și Vidrăsan, iar pentru Fortuna, Zurbagiu. În repriza a doua, au mai înscris Velici și Cristian Ene, pentru scorul final de 4-1. Sâmbătă, echipa suporterilor joacă cu Millenium Giarmata.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.