Joma - JSport.roJSport.ro

Jucătorii din lotul lărgit al celei mai mici echipe naționale, cea U15, se antrenează din plin, chiar dacă campionatele de fotbal sunt oprite. FRF a postat un filmuleț-colaj cu toți cei 52 din lot, între care se regăsesc și trei jucători din Timiș.

Fiecare dintre tinerii fotbaliștii este filmat cum face exerciții acasă. Din Timiș, apar Sebastian Ticuș, de la LPS Banatul, Fabiano Cibi, tot de la LPS Banatul, și David Ciurel, de la CSM Lugoj. Primul apare în timp ce sare coardă, iar al doilea, în timp ce face genuflexiuni. Lugojeanul este înfățișat în timp ce stă întins și atinge cu degetele vârfurile degetelor de la picioare. Mesajul filmării este ”Suferim împreună. Ne bucurăm împreună. Luptăm împreună”, inspirat din sloganul FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Generația de 2005 face antrenamente după directivele lui Horațiu Baciu, preparatorul fizic al echipei naționale de seniori. Juniorii sunt asistați în pregătire de coordonatori tehnici ai naționalei U15: Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene, Valentin Sinescu și Răzvan Stanca. Reprezentativa Under 15 a României s-a format în urma unui an de selecții, în cadrul Turneului Speranțelor 2018-2019, a trialurilor interne și a celor externe.

Iată mai jos colajul-video:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.