Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoarei i s-a promis un stadion nou, pe terenul actualului ”Dan Păltinișanu”, iar campania electorală e un bun prilej pentru a discuta din nou despre investiția pe care o va face Compania Națională de Investiții. Deocamdată, s-a făcut licitația pentru studiile de pre-fezabilitate și fezabilitate, iar firmele par interesante de proiect.

La licitația deschisă pe SICAP, șase firme au depus oferte. Urmează ca CNI să analizeze ofertele și să stabilească un câștigător. ”La licitațiile pentru studiul de pre-fezabilitate și fezabilitate s-au înscris șase ofertanți, iar termenul de depunere al ofertelor s-a încheiat. Compania Națională de Investiții în această perioadă analizează cele șase oferte și sper ca într-un ritm cât mai alert să desemneze câștigătorul, să nu aveam niciun fel de contestație, astfel încât Guvernul să aprobe prin hotărâre de guvern indicatorii tehnico-economici și demolarea stadionului, ca să putem, la nivel de CJT, să aprobăm imediat după obținerea hotărârii de guvern, intrarea cu buldozerele și în ritm alert, ca întreaga regiune să beneficieze de această investiție”, a declarat președintele CJT Călin Dobra, cu ocazia unei vizite oficiale a Vioricăi Dăncilă în Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Noul stadion va avea tot 30.000 de locuri. Față de actualul, nu va avea pistă de atletism și va avea tribunele acoperite. Arena va fi de categoria UEFA 4. Banii vor veni de la CNI, pe terenul pus la dispoziție gratuit de CJT.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.