Joma - JSport.roJSport.ro

FC Viitorul a răzbunat cu sete cele două înfrângeri administrate de Poli sezonul acesta și s-a impus cu 5-0 cu alb-violeții. Jocul echipei lui Ionuț Popa a fost unul dezastruos, fără replică, iar timișorenii și-au egalat cea mai mare umilință din acest an, meciul pierdut cu 5-0 acasă cu FC Botoșani. Au marcat Vlad Morar de trei ori, Cristian Chițu și Florinel Coman, iar la timișoreni, a jucat primele minute din acest sezon în prima ligă Bîrnoi.

Timișorenii au jucat execrabil în prima repriză, început cu patru mingi expediate de constănțeni spre poartă. Chiar dacă primele ațciuni au fost fără pericol, s-a văzut dominarea clară încă din debutul partidei. Alb-violeții au avut doar trei mingi trimitse la poarta lui Râmniceanu. În minutul 6, Drăghici a tras în înaltul cerului, lovind o cabină din peluză, pentru ca Popovici să facă exact același lucru patru minute mai târziu. Doar în minutul 26,Ccroitoru a mai tras pe poartă, la limita careului, dar fără mare efect, iar Râmniceanu a intervenit cu lejeritate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, Poli l-a făcut ”mare” pe Vlad Morar, care până la acest meci nu avea niciun gol marcat în Liga I. Ei bine, a marcat trei în prima repriză. Primul, în minutul 11, după o fază creată de Roșu și Hodorogea, după care atacantul lui Hagi a putut trimite în plase, mai ales că apărarea bănățenilor era complet debusolată. În minutul 22, Morar a marcat din centrarea lui Ganea, iar după opt minute, Vână i-a centrat aceluiași Morar pentru 3-0. În minutul 34, Chițu a înscris, după o lansare excelentă a lui Hodorogea și o centrare a aceluiași Vlad Morar. Pentru a limita proporțiile dezastrului, Ionuț Popa l-a schimbat în minutul 40 pe Neagu cu Scutaru.

Nici în repriza a doua, Viitorul nu s-a oprit din a marca. În minutul 55, nou-intratul Coman a înscris pentru 5-0, după o acțiune fără prea mari ”floricele”. Jucătorul gazdelor a tras din careu, chiar din fața lui Straton, care a încercat să intercepetze balonul. Hagi a plusat în atac și cu Iancu, iar ulterior, a intrat și timișoreanul Casap. Ionuț Popa l-a scos pe Drăghici, în contextul în care timișorenii oricum nu reușeau mare lucru, ori cu vârf autentic, ori fără. Pe final, tânărul Bîrnoi a primit câteva minute, iar ultima fază periculoasă a fost un șut al lui Popovici, respins de Boli. Eliminarea lui Artean a mai contat la final doar în statistica jocului, după al doilea ”galben”.

FC Viitorul: Râmniceanu, Benzar, Boli, Hodorogea, Ganea, Roșu (min 58 Iancu), Nedelcu, Purece, Chițu (min 70 Casap), Morar (min 46 Coman), Vână

Poli Timișoara: Straton, Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu (min 40 Scutaru), Artean, Soljic, Popovici, Croitoru (min 82 Bîrnoi), Fucek, Drăghici (min 66 Poparadu)

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.