Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a anunțat cum va folosi banii adunați în urma derby-ului jucat cu Rapid București în faimosul joc FIFA Pro League. Suma va merge către un timișorean care face viziere pentru medici, mai precis, pentru două dintre spitalele-suport din Timiș, dar și pentru alimente pentru persoane foarte vârstnice.

Inițial, intenția era ca banii strânși la derby-ul virtual să meargă spre Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, dar spitalul covid-19 a primit în ultima vreme deja foarte multe donații. Așa că s-a produs o reorientare. ”Am hotărât astfel ca fondurile obținute în urma evenimentului Politehnica Timișoara v. Rapid București / amical caritabil să fie redirecționate către inițiativa lui Ivănescu Cosmin Alin, un om care și-a petrecut ultima perioadă la etajul Gării de Nord, în expoziția de trenulețe pe care a construit-o acolo, și care acum a fost transformată în atelier de producție pentru viziere de protecție destinate personalului medical din linia întâi. În acest mod mii de viziere au luat drumul spitalelor din Timișoara și din județ în ultimele zile, iar noi am hotărât să susținem producția acestor materiale indispensabile celor care luptă pe frontul medical în aceste zile”, anunță clubul. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Concret, din acești bani se vor confecționa 12.000 de viziere pentru medici. Acestea vor ajunge zilele viitoare la doctorii de la Spitalul Clinic Căi Ferate Timișoara și Spitalul Municipal „Teodor Andrei” din Lugoj, două dintre cele trei spitale-suport din județul Timiș. În plus, o altă parte din bani va fi folosită pentru achiziționarea de alimente pentru cinci persoane cu vârsta de peste 80 de ani, care nu au niciun venit. În total, la derby-ul Poli-Rapid s-au vândut 329 de bilete online, și s-au strâns 4850 de de lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.