Joma - JSport.roJSport.ro

Acest sfârșit de săptămână aduce jocuri foarte interesante pentru Ripensia și ASU Poli, iar programul permite iubitorilor de fotbal din oraș să le vadă pe ambele și de la fața locului.

UPDATE ora 18: Până la urmă, meciul dintre ASU Poli și Rapid se va juca duminică de la ora 11, conform programării stabilite în această după-amiază.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși UTA are meci azi de 17,30 la Miercurea Ciuc, televiziunile au programat jocul cu Ripensia sâmbătă, 29 februarie, de la ora 11. Partida de pe arena Motorul va fi televizată de Digisport, Telekomsport și Look TV. Cu 41 de puncte, UTA e pe primul loc, iar Ripensia e, cu 27 de puncte, pe locul 13. În tur, ripensiștii s-au impus cu 2-1, fiind singura echipă, alături de Rapid, ce a învins-o pe ”Bătrâna doamnă”.

Cât despre meciul dintre ASU Poli și Rapid, un adevărat derby al fotbalului românesc, partida se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 12, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, conform programulu TV. Și acest meci va fi transmis de Digisport, Telekomsport și Look TV. Pentru Poli, va fi primul meci oficial din 2020, deoarece în prima etapă ar fi avut cu Daco-Getica București, echipă retrasă. Cu 31 de puncte, Poli ocupă acum locul 8. Rapidul are meci mâine cu Turris, și acum are 35 de puncte și e pe locul 3.

Pe pagina clubului, apare ora 11,30 pentru meciul cu Rapid.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.