Informatica Timișoara mai are de așteptat și săptămâna aceasta pentru un verdict final în cazul meciului cu United Galați din etapa a IX-a a Ligii I de futsal. Dosarele au rămas în pronunțare la Comisia de Disciplină a FRF, iar echipa mai are restanțe salariale, dar conducerea a mai semnat unele contracte de sponsorizare recente.

Inițial, Informatica ar fi urmat să joace cu Galațiul în data de 7 noiembrie, o zi de marți. Moldovenii au legat drumul cu deplasarea la Muncitorul Reșița, dar luni, clubul timișorean a solicitat amânarea, pe motivul unei toxiinfecții alimentare în cadrul lotului. Partida s-a reprogramat joi 23 noiembrie, la Sânnicolau Mare, deoarece Sala ”Constantin Jude” era ocupată, dar moldovenii nu au venit și îi acuză pe timișoreni că au mințit cu privire la toxiinfecție.  Gabriel Lungu așteaptă un verdict mâine. ”Sunt două dosare. Dacă la primul nu ne dă dreptate nouă, câștigă ei cu 5-0, dacă ni se dă dreptate, ei vor pierde cu 5-0”, ne-a declarat președintele Timisoarei.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Echipa s-a reunit de luni, dar sub comanda lui Daniel Rupa, deoarece Robert Lupu, Vlad Iancu și Felipe sunt la naționala României, unde va ajunge vineri și Savio Valadares, învoit pentru decesul tatălui său. Stefan Rakic și Milos Simic sunt la naționala Serbiei. Echipa mai are de decontat bani de la primărie de anul trecut, deoarece lipsa lichidităților a afectat și cluburile cu finanțare pe proiecte. ”Avem salarii restante, dar puține. Nu ne ascundem. Vom aplica și anul acesta pentru finanțare la consiliul județean, dacă anul trecut ne-au sărit. Am mai semnat contracte de sponsorizare cu firme din București și Arad”, a spus Lungu despre bani.

Informatica e pe locul 3, la un punct delider, cu 35 de puncte. Cât despre naționala României, până la Europeanul din Slovenia, care începe în 31 ianuarie, tricolorii vor juca două amicale la Deva, cu Republica Moldova, în 21 și 22 ianuarie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.