Joma - JSport.roJSport.ro

Alb-violeții de la Informatica Timișoara nu se mai opresc din câștigat trofee. Acum, a venit rândul Supercupei, după 4-3 cu United Galați, la Sighișoara, și elevii lui Robert Lupu au mai pus un trofeu lângă Cupele României din 2017 și 2018, Supercupa din 2017 și titlul de campioană din acest an.

Deși nu au apucat să joace vreun amical, în timp ce Galațiul a organizat turneul de meciuri de verificare ”Nicolae Rainea”, acest lucru nu a mai contat în teren. Scorul l-a deschis Daniel Araujo, după o pasă de la Savio. Din minutul 16, scorul s-a modificat la 2-0 pentru Timișoara, cu experimentatul Mimi Stoica în postura de marcator. Până la pauză, moldovenii au reintrat însă în joc,deoarece brazilianul Nuno Coco a înscris pentru 2-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Ovsiannikov a nimerit bara. Informatica a punctat însă prin Stoica, pentru 3-1. United a reușit să egaleze, după ce a înscris prin Nuno Coco, și apoi prin Lașcu. Până la urmă, golul victoriei l-a marcat ucraineanul Ovsiannikov. pefinal, savio a nimerit bara, dar nu avea să fie o ratare cesă coste, pentru că moldovenii nu au mai reușit să înscrie.

Săptămâna viitoare, de joi până sâmbătă inclusiv, la Timișoara au loc meciurile din UEFAFutsal Champions League Preliminary Round. Pe lângă Informatica, vor mai juca campioana Turciei, Osmanlispor,și cea a Gibraltarului, Lynx.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.