Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a câștigat titlul de campioană la juniori, după ce mai devreme în acest an, a pus mâna și pe Cupa României la această categorie de vârstă. Alb-violeții s-au impus cu 4-1 în finala cu CSM Târgu Mureș a turneului desfășurat la Piatra Neamț, și dacă anul acesta nu s-a mai putut lua titlul la seniori, rămâne și premiera importantă de la juniori, o motivație importantă pentru ca clubul privat să continue în futsal.

Mihnea Toader a deschis scorul în finală, cu un gol în minutul 13, iar la pauză s-a intrat cu 1-0. Apoi, Informatica și-a mărit diferența, după un gol al lui Andrei Grosu, după o pasă primită de același Toader. Târgu Mureș a redus rapid diferența la 2-1 prin Alexandru Cucuieț și a pus multă presiune pe timișoreni, după ce au scos portarul, pentru a avea un jucător de câmp în plus. Au nimerit doar de două ori bara, pentru ca apoi, Sergiu Gavrilă să marcheze pentru bănățeni și să închidă soarta finalei. Chiar în ultimul minut, Grosu a stabilit scorul final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Turneul final de la Piatra Neamț a început de joi, dar Informatica a stat în prima zi. Vineri, alb-violeții s-au impus cu 5-4 cu Unietd Galați, iar sâmbătă, au bătut cu 9-1 pe CSM Vaslui. În semifinala de duminică, Informatica a triumfat cu 5-1 cu West Deva, și astfel, a ajuns în ipostaza de a lupta pentru al doilea trofeu la juniori din 2019.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.