Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara s-a impus cu 6-2 cu Nikars Riga în UEFA Futsal Champions League Main Round și păstrează șanse la calificarea în Elite Round. După ce au pierdut cu 1-0 în prima zi cu Hohenstein-Ernstthal, timișorenii trebuie să bată la 3 goluri diferență campioana Poloniei, dar se mai poate califica și dacă nemții pierd cu letonii.

Informatica a deschis scorul în minutul patru de joc, prin Denis Ovsiannikov, pentru ca peste două minute, Savio Valladares să mărească diferența la 2-0, scor cu care s-a intrat la pauză. La reluarea jocului, Pedrinho a mărit diferența pentru timișoreni. Finalul a fost încins. Maksims Sens a micșorat diferența în minutul 37, însă, Ovsiannikov,  Robert Lupu și Daniel Araujo au mărit diferența, astfel că golul marcat de Andrejs Baklanovs să fie doar pentru o diferență de patru goluri la scorul final de 2-6 pe tabela sălii din Riga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Grupa 7 este condusă după primele zile de campioana Poloniei Record Bielsko-Biala,cu 6 puncte, iar Informatica și Ernstthal au câte o victorie În prima zi, poloneii au bătut cu 7-0 pe Nikars. vineri, polonezii s-au impus cu 5-1 cu nemții. Duminică,Informatica are emci de la 15 cu polonezii, iar letonii vor juca cu Ernstthal de la 17.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.