Informatica Timișoara s-a impus cu 6-2 cu Nikars Riga în UEFA Futsal Champions League Main Round și păstrează șanse la calificarea în Elite Round. După ce au pierdut cu 1-0 în prima zi cu Hohenstein-Ernstthal, timișorenii trebuie să bată la 3 goluri diferență campioana Poloniei, dar se mai poate califica și dacă nemții pierd cu letonii.

Informatica a deschis scorul în minutul patru de joc, prin Denis Ovsiannikov, pentru ca peste două minute, Savio Valladares să mărească diferența la 2-0, scor cu care s-a intrat la pauză. La reluarea jocului, Pedrinho a mărit diferența pentru timișoreni. Finalul a fost încins. Maksims Sens a micșorat diferența în minutul 37, însă, Ovsiannikov,  Robert Lupu și Daniel Araujo au mărit diferența, astfel că golul marcat de Andrejs Baklanovs să fie doar pentru o diferență de patru goluri la scorul final de 2-6 pe tabela sălii din Riga.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Grupa 7 este condusă după primele zile de campioana Poloniei Record Bielsko-Biala,cu 6 puncte, iar Informatica și Ernstthal au câte o victorie În prima zi, poloneii au bătut cu 7-0 pe Nikars. vineri, polonezii s-au impus cu 5-1 cu nemții. Duminică,Informatica are emci de la 15 cu polonezii, iar letonii vor juca cu Ernstthal de la 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.