Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana României la futsal, Informatica Timișoara, a terminat la scorul de 1-1 meicul decisiv din grupa 7 a Main Round, din UEFA Futsal Champions League, cu Record Bielsko-Biala.  De altfel, campioana Poloniei va și juca în Elite Round, deoarece a câștigat precendetele meciurile din grupa organizată la Riga. 

În meciul decisiv, campioana Poloniei a marcat rapid, din minutul 5, prin Michal Kubik. Cu acest avantaj s-a intrta și la pauză. Timișorenii au atacat mult, au jucat și fără portar, dar au putut marc abia când mai era de jucat 1:04, prin Denis Ovsiannikov. În timpul rămas, elevii lui Robert Lupu nu au putut marca golul victoriei, iar polonezii au terminat grupa cu 7 puncte și au luat biletele pentru Elite Round. Informatica a pierdut joi, cu 1-0 cu Hohenstein-Ernstthal, campioana Germaniei, iar vineri s-a impus cu 6-2 cu Nikars Riga, campioana Letoniei și gazda grupei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În Pre,iminary Round, Informatica a câștigat cu Osmanlispor, campioana Turciei, și cu Lynx, campioana Gibraltarului. În campionat, bănățenii au meci în 16 octombrie,la Odorheiu Secuiesc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.