Campioana României la futsal, Informatica Timișoara, a terminat la scorul de 1-1 meicul decisiv din grupa 7 a Main Round, din UEFA Futsal Champions League, cu Record Bielsko-Biala.  De altfel, campioana Poloniei va și juca în Elite Round, deoarece a câștigat precendetele meciurile din grupa organizată la Riga. 

În meciul decisiv, campioana Poloniei a marcat rapid, din minutul 5, prin Michal Kubik. Cu acest avantaj s-a intrta și la pauză. Timișorenii au atacat mult, au jucat și fără portar, dar au putut marc abia când mai era de jucat 1:04, prin Denis Ovsiannikov. În timpul rămas, elevii lui Robert Lupu nu au putut marca golul victoriei, iar polonezii au terminat grupa cu 7 puncte și au luat biletele pentru Elite Round. Informatica a pierdut joi, cu 1-0 cu Hohenstein-Ernstthal, campioana Germaniei, iar vineri s-a impus cu 6-2 cu Nikars Riga, campioana Letoniei și gazda grupei.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În Pre,iminary Round, Informatica a câștigat cu Osmanlispor, campioana Turciei, și cu Lynx, campioana Gibraltarului. În campionat, bănățenii au meci în 16 octombrie,la Odorheiu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.