Informatica Timișoara s-a impus cu 6-4 în deplasare la United Galați, după un meci mult mai aprig decât primul al finalei, câștigat de timișoreni cu 1-0. A fost 0-0 la pauză, apoi 2-2 după cele 40 de minute. S-a jucat prelungiri și a fost 3-3, dar la loviturle de la 6 metri, Timișoara a obținut victoria și acum mai are nevoie de un singur succes pentru a câștiga trofeul de campioană. 

Cu victoria din primul meci, Timișoara a jucat curajoasă în prima repriză. Lupu a avut o ocazie, iar presiunea a continuat, până când Araujo a avut un șut periculos, respins de portarul Wellington da Silva. Replica gălățenilor a venit cu un șut al lui Burdujel, scos de Iancu, iar la pauză s-a intrat cu 0-0. În repriza a doua, gazdele au încercat tot prin Burdujel, dar degeaba. Timișoara a reușit să marcheze în minutul 24, prin Felipe Mancha, după o așezare a lui Savio, la o fază la care Wellington nu a mai avut ce face.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Galațiul a reușit să egaleze, printr-un șut al lui Cojoc printre picioarele lui Rakic. Gazdele au avut o șansă mare și la o așezare a lui Varela pentru Lașcu. Cele două echipe au adunat cinci greșeli, iar după un time-out,moldovenii au marcat pentru 2-1 în minutul 37, prin Lașcu, după o schemă gândită la întrerupere. Totuși,timișorenii au egalat rapid, prin Savio, după care United a consemnat o nouă ratare, prin Borges, iar după timpul regulamentar s-au jucat două reprize suplimentare de câte cinci minute.

În prima repriză de prelungiri, Simic a făcut fault și Informatica a ajuns la șase faulturi. Cojoc a tras de la 10 metri, dar în bară, iar Crăciun nu a putut marca la reluare. Timișoara a marcat prin Deco, și s-a intrat cu 2-3 în a doua repriză, dar Cojoc a reușit egalarea. s-a trecut la loviturile de la 6 metri, iar Daniel Araujo a marcat-o pe prima. Adrian Lașcu a egalat la 4-4, iar Deco a readus oaspeții în avantaj. Tudose a trimis pe lângă poartă, iar Felipe nu a greșit, și meciul s-a terminat după cele trei lovituri.

Urmează un meci la Timișoara, săptămâna viitoare, luni, de la ora 18,30, când se poate sărbători titlul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.