Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a câștigat din nou Cupa României la futsal, după o nouă finală cu Autobergamo Deva, jucată la Miercurea Ciuc și terminată după cu lovituri de departajare. După timpul regulamentar a fost 5-5, după prelungiri, 6-6,și 10-9 scor final, după ce devenii au ratat de două ori, iar timișorenii, care îi pierduseră eliminați pe Felipe și Savio, doar o dată. Bănățenii au revenit în total de cinci ori după ce au fost conduși!

Deva a deschis scorul în finală, prin Robert Matei, după care Informatica a egalat grație lui Savio, revenit după accidentarea de la Europeanul din iarnă. Cristian Obadă a readus-o pe Autobergamo în avantaj, după care bănățenii au egalat prin Felipe Mancha. Același Obadă a înscris pentru 2-3, dar până la pauză, timișorenii au avut o lovitură de la 6 metri, transformată de Felipe. Imediat după gol, brazilianul a fost eliminat după ce a luat al doilea cartonaș galben, moment în care elevii lui Robert Lupu s-au revoltat la decizia arbitrilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

După 3-3 la pauză, Deva a revenit repede în avantaj în a doua repriză, după ce tot Robert Matei, jucător care în trecut a jucat și la Timișoara, a marcat. Devenii au avut pentru prima dată două goluri avantaj după ce Paulo Ferreira s-a înscris și el pe lista marcatorilor, dar Timișoara a reușit să revină. Simic a redus diferența, iar Savio a egalat chiar spre finalul timpului regulamentar și a dus meciul în prelungiri.

În prima repriză de cinci minute, Simic a marcat un gol după ce portarul Tonița a ieșit din poartă și Timișoara a condus pentru prima dată. Înainte de mini-pauză, Robert Matei a egalat însă la 6-6. În repriza a doua, bănățenii au avut o lovitură de la 10 metri, dar Tonița a parat execuția lui Simic. Nervii s-au întins la maximum după ce Savio a văzut cartonașul roșu. Brazilianul a vrut să îl bată pe arbitru și cu greu a fost trimis în tribună.

La loviturile de departajare, Informatica a marcat prin Araujo, Rakic, Ilaș și Simic, cu execuția lui Deco parată de Tonița. Iancu a scos și el șutul lui Mimi Stoica, iar șutul brazilianului Andre nu a prins spațiul porții. Pentru deva au marcat Ferreira, Robert Matei și Ignat.

După cele două amicale ale echipei naționale, Timișoara va juca următorul meci oficial în 7 aprilie, în deplasare la United Galați, în ultima etapă din sezonul regulat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.