Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara are de marți doi jucători în plus cu cetățenie română. Nu este vorba de două noi transferuri, ci de faptul că Felipe Oliveira și Savio Valadares au primit cetățenia română, ceea ce el eprmite să joace în naționala noastră de futsal.

Selecționerul Robert Lupu a propus naturalizarea celor doi. Practic, acest aspect a contat mult pentru rămânea celor doi sportivi la Timișoara, în ciuda problemelor financiare. Niciunul dintre cei doi brazilienii nu a prins naționala țării sale, și astfel, acest lucru a fost posibil. . Savio Valadares Pereira de Mendoca are 23 de ani și e la al doilea sezon la Informatica. ”Sunt foarte fericit, deja mă gândesc la barajul cu Georgia pe care îmi doresc să-l câștigăm. Mă bucur că voi putea să ajut echipa națională”, a declarat brazilianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru Informatica e un avantaj, deoarece mai poate aduce extra-comunitari. Felipe va împlini la finalul acestui an 25 de ani și e tot la al doilea sezon în alb-violet.  ”Sunt mândru de aceast lucru, acum sunt român, ne dorim să mergem la Euro 2018. Sunt foarte entuziasmat, săptămâna viitoare vom merge la echipa națională și vom da totul pentru tricolor. Vrem să câștigăm, Georgia este o echipă foarte bună, dar eu cred că dacă vom câștiga în România, ne vom califica mai departe”, a spus jucătorul.

Barajul de calificare la Euro 2018 din Slovenia se joacă cu Georgia. În 12 septembrie, va fi meci la Deva, iar în 26, în Georgia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.