Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana en-titre Informatica Timișoara va ”preda” trofeul în curând, trofeul adjudecat în 2018. Alb-violeții au terminat play-off-ul cu patru înfrângeri, după ce vineri, au pierdut ultimul meci, la scorul de 11-2 pe terenul lui Imperial Wet Miercurea Ciuc. Povestea clubului va continua însă și în sezonul viitor.

Timișoara a deschis scorul în Harghita, după autogolul lui Alvaro Luis. Imperial a preluat conducerea cu golurile lui Cristian Matei, Levente Tanko și Mario Duque. Vali Ilaș a redus diferența la 3-2, dar până la pauză, ciucanii au mai înscris prin Alvaro Luis, de două ori, și Bogdan Covaci, pentru 6-2. În a doua repriză, Levente Tanko a mai dat două goluri, la fel ca și Cristian Matei, iar Mario Duque a înscris o dată. Pentru Informatica, sezonul la seniori s-a terminat, dar marea majoritatea a echipei va juca în continuare în campionatul U19, unde Timișoara țintește titlul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După un sezon trecut în iarnă la costuri reduse, din vară, Informatica vrea să continue și la seniori, mai ales că marea majoritate a celor din echipa de U19, câștigătoare a Cupei României, sunt în ultimul an de seniorat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.