Joma - JSport.roJSport.ro

Futsalul românesc și-a arătat din nou fața urâtă sâmbătă, când meciul Informaticii de pe terenul lui United Galați s-a terminat prematur, după ce jucătorii juniori timișoreni au ieșit de pe teren pe rând sub pretextul accidentărilor. Scorul era de 10-0, dar s-a oprit jocul când alb-violeții au mai rămas cu un portar și un jucător de câmp. Non-combatul bănățenilor a fost consecința unei decizii a Comisiei de Recurs pentru care clubul va face apel la TAS. 

Informatica Timișoara a mers cu juniorii, fără Robert Lupu, în semn de protest. Pe bancă a fost secundul Daniel Rupa, plus seniorul Vali Ilaș. Câștigătoarea Cupei României a fost nemulțumită de faptul că la Comisia de Recurs s-a întors decizia dată după scandalul din luna noiembrie, când alb-violeții au invocat o toxiinfecție alimentară, deși United Galați era deja în Banat. Prima comisie a decis reprogramarea, iar moldovenii nu s-au prezentat și au pierdut cu ”5-0”, dar situația s-a modificat la Recurs în favoarea gălățenilor, care au primit meciul la scor de forfait.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, bănățenii au fost o pradă ușoară pentru moldoveni. Adrian Lașcu a marcat trei goluri n minutele 3, 4 și 9, iar apoi Magnus Varela a înscris pentru 4-0. Lașcu a marcat și pentru 5-0, după care Octavian Cireș a dat și el un gol, în minutul 18. La pauză s-a intrat cu 7-0, după ce și Constantin Burdujel a contribuit la lista marcatorilor, după ce doi jucători ai bănățenilor au ieșit cu accidentări, iar Informatica a terminat repriza cu trei jucători de câmp, după ce Ilaș nu a intrat de pe bancă.

Imediat după reluarea jocului au marcat Magnus Varela și Kailon Borges. La 9-0, un alt jucător al bănățenilor a ieșit lovit de o minge în față. Cu doi jucători de câmp, Informatica a mai primit un gol de la Varela, după care a mai ieșit un jucător lovit. Cel mai probabil, cum s-a fluierat pentru că nu mai erau destui jucători valizi, partida se va omologa cu 5-0 pentru moldoveni.

Ambele ehcipe sunt calificate în play-off, unde Timișoara a terminat pe locul 3.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.