Naționala României de futsal a disputat duminică și luni la Deva ultimele meciuri de verificare în compania reprezentativei Republicii Moldova. Primul joc a fost câștigat de tricolorii antrenați de Robert Lupu cu 5-4, iar al doilea, cu 6-4, cu trei jucători de la Informatica Timișoara.

Antrenorul Lupu, care pregătește și gruparea bănățeană, a început primul meci, de duminică, în formula cu Tonița în poartă, Robert Matei, Cristi Matei, Ignat și Pânzaru – jucători de câmp. Moldovenii au marcat primele două reușite, dar până la pauză, România a înscris prin Szocs, Robert Matei și Mimi Stoica. În repriza a doua, Moldova a înscris iar două goluri, iar apoi Mimi Stoica și Robert Matei, prin-o lovitură de la 10 metri, au stabilit scorul final.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Luni, România s-a impus cu 6-4. A marcat și brazilianul Informaticii, Felipe Oliveira, plus trei goluri ale lui Robert Matei, unul al lui Ignat și un autogol al moldovenilor. Din lotul convocat de selecționerul Robert Lupu fac parte trei jucători care evoluează sub comanda sa și la Informatica Timișoara: portarul Vlad Iancu și brazilianii naturalizați Felipe Oliveira și Savio Valadares.

La Europeanul din Slovenia, România va juca în 31 ianuarie, de la ora 18, cu Portugalia. Apoi, în 2 februarie urmează un meci cu Ucraina, de la 20,45.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.