Informatica Timișoara a pierdut cu 6-3 pe terenul rivalei din Deva, după un meci cu de toate. Milos Simic a luat cartonaș roșu din debutul partidei, dar timișorenii au avut trei lovituri de la 10 metri acordate, însă au intrat condusși cu 3-2 la pauză. Alb-violeții nu au putut întoarce rezultatul, iar Deva a urcat cu un punct în clasament peste bănățeni, la ”cota” 42. 

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Informatica. În secunda 28, Mimi Stoica a deschis scorul, după care Milos Simic a primit cartonașul roșu după ce l-a împins pe Adrian Pânzaru. Au urmat atacuri parate ale Timișoarei, după intervențiile lui Petrișor Tonița, iar în minutul 9, golul lui Paulo Ferreira a fost anulat pentru fault în atac. Totuși, peste două minute, Obadă a reușit să mărească diferența, pentru ca în minutul 15, Cristi Matei să marcheze golul de 3-0.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Deva a avut și o bară, a lui Mimi Stoica, însă a acumulat șase greșeli de echipă. De aici, Timișoara a putut reduce din diferența. Rakic a marcat pentru 3-1 prima lovitură de la 10 metri primită. Meciul a degenerat cu gesturi nesportive din partea ambelor echipe și a urmat și a a doua, dar Felipe a tras în bară. Totuși, Oaspeții au mai avut și o treia lovitură de penalizare, după un fault, iar Deco a înscris pentru 3-2, scorul pauzei.

În a doua repriză, Timișoara a egalat în minutul 26, prin Stefan Rakic. De la 3-3, jocul a devenit mult mai alert. Roberto Voin, intrat între buturi din prima repriză în locul lui Iancu, a parat un șut al lui Florin Matei. Autobergamo Deva a revenit în avantaj după 29 de minute, după golul lui Florin Ignat, iar diferența a crescut și mai mult la golul de 5-3 al lui Paulo Ferreira. Pe final, și Florin Matei a marcat golul ce a stabilit scorul final.

Următorul meci al Timișoarei va fi acasă, duminică de la ora 17, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.