Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica nu a putut produce vreo surpriză în partida cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, , care s-a impus cu 5-1 la Timișoara, în faza grupelor din play-off. Anterior, bănățenii au cedat și pe terenul Dunării Călărași și rămân cu 0 puncte în grupă.

imperial Wet a marcat primele trei goluri în primele trei minute ale meciului, prin Laszlo Szocs, Cristin Matei și apoi același Szocs. După 0-3 la pauză, în repriza a doua, oaspeții și-au majorat avansul prin Robert Matei. Pentru Informatica a marcat golul de onoare Stojan Milovac după o fază fixă. meciul s-a terminat însă cu un gol în ultima secundă marcat de Bogdan Covaci, pentru scorul de 1-5. Informatica nu a putut să joace cu Ilas, accidentat, sau cu Mihnea Toader, cu un deces în familie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Daniel Rupa a precizat că a fost greu să facă antrenamentele în ultima vreme fără internaționalii de juniori. ”O înfrângere dureroasă ca scor, dar având în vedere că am întâlnit cea mai valoroasă echipa, cred că trebuie să ne așteptăm cu toții la acest rezultat negativ.Proporțiile scorului mă deranjează foarte mult.Pentru asta muncim, să nu ne facem de râs, să jucăm futsal, să practicăm un futsal cât mai bun. A contat foarte mult că am luat repede goluri. Probabil și ei pe asta au mizat, pe pressingul de la început de partidă. Din păcate, în meciurile aceste agrele, dacă mai facem și cadouri, e foarte greu să mai revii. Ne-a lipsit și Vali Ilaș astăzi. Am avut și câteva absențe la antrenament, având în vedere acțiunea lotului U19, de unde ne-au lipsit trei jucători. Nu i-am avut timp de trei săptămâni. Ieri la Deva i-am avut pe toți împreună.E foarte greu să pregătești un joc, foarte greu să speri la ceva”, a precizat Rupa, antrenorul Informaticii.

Campionatul se întrerupe deoarece echipa națională de seniori. România va juca două amicale cu Armenia, la Chiajna, cu Armenia, în 14 și 16 aprilie. De la Timișoara sunt convocați portarul Roberto Voin și lateralul stânga Sergiu Gavrilă, văzuți de selecționerul Robert Lupu ca jucători de mare perspectivă. Informatica va juca următorul meci acasă în jurul datei de 20 aprilie, cu Dunărea Călărași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.