Meciul dintre Informatica Timișoara și Imperial Wet Miercurea Ciuc s-a terminat cu 2-2, după ce gazdele au condus timp de 39 de minute și 55 se secunde din cele 40 ale partidei. Ciucanii au egalat însă pe final în partida restantă din runda a patra și au privat campioana de urcarea pe prima poziție a clasamentului.

Prima repriză a fost, în mare parte, una în care cele două formații s-au anihilat reciproc. După o ratare a lui Savio, care a trimis pe lângă poartă, Timișoara  a marcat la jumătatea reprizei, prin Daniel Araujo, după o pasă bună a lui Ovsiannikov. În a doua jumătate a reprizei secunde, Pedrinho a mărit diferența la 2-0, după o altă pasă a aceluiași ucrainean. Când mai erau 5 minute însă, Cristi Matei a redus diferența la 2-1 și când mai erau 5 secunde, Alvaro Luiz a egalat după un meci la care Robert Lupu a rămas diar pe bancă. Informatica urcă pe locul 2, cu 14 puncte, în urma Calarașiului.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Campionatul de futsal se întreupe pe fondul programului echipei naționale. Informatica are următorul meci la United Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.