Joma - JSport.roJSport.ro

Meciul dintre Informatica Timișoara și Imperial Wet Miercurea Ciuc s-a terminat cu 2-2, după ce gazdele au condus timp de 39 de minute și 55 se secunde din cele 40 ale partidei. Ciucanii au egalat însă pe final în partida restantă din runda a patra și au privat campioana de urcarea pe prima poziție a clasamentului.

Prima repriză a fost, în mare parte, una în care cele două formații s-au anihilat reciproc. După o ratare a lui Savio, care a trimis pe lângă poartă, Timișoara  a marcat la jumătatea reprizei, prin Daniel Araujo, după o pasă bună a lui Ovsiannikov. În a doua jumătate a reprizei secunde, Pedrinho a mărit diferența la 2-0, după o altă pasă a aceluiași ucrainean. Când mai erau 5 minute însă, Cristi Matei a redus diferența la 2-1 și când mai erau 5 secunde, Alvaro Luiz a egalat după un meci la care Robert Lupu a rămas diar pe bancă. Informatica urcă pe locul 2, cu 14 puncte, în urma Calarașiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campionatul de futsal se întreupe pe fondul programului echipei naționale. Informatica are următorul meci la United Galați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.