Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a obținut o victorie importantă, la scorul de 5-2 acasă cu Autobergamo Deva, un meci important în contextul luptei pentru play-off. Gazdele au dominat meciul destul de clar, iar devenii au avut doar mic speranțe că pot reveni în joc. 

Jocul a fost destul de echilibrat, iar la Timișoara a jucat și Juan Montero, spaniol adus după prima etapă la Informatica. Gazdele au deschis scorul în minutul 14, prin Darius Nastai, și chiar înainte de pauză, Montero a marcat pentru 2-0. În repriza a doua, a venit rândul lui Iulian Cojocaru, revenit de la naționala Moldovei, să înscrie în minutul 24. Diferența a crescut peste un minut, după autogolul lui Iago Otero, și de aici, Autobergamo a început să joace fără portar, pentru a avea un jucător de câmp în plus. Oaspeții au marcat prin Sasse și Toader, dar gazdele au închis tabela în minutul 32, graței lui Stojan Milovac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victor Hugo Costa a precizat că pe el nu l-a surprins succesul atât de categoric cu Deva. ”A fost un meci foarte greu. Se știe, Timișoara cu Deva e un derby. Am pregătit meciul timp de două săptămâni și le-am zis că dacă vom respecta ce am pregătit, vom lua cele 3 puncte. Mă bucur pentru jucători și public. Putem juca mai bine, dar avem doar trei săptămâni de pregătire împreună. Sperăm să creștem de la săptămână la săptămână. Nu mai putem aduce alți jucători până în iarnă, avem cinci străini. Mă gândesc la grupul pe care îl am. Cred că azi noi am jucat foarte bine, nu ei, rău. A fost o surpriză pentru mulți, dar pentru mine nu. Am avut azi patru greșeli pentru că aveam o singură rezervă, iar ei aveau nouă”, a precizat antrenorul Informaticii.

Adrian Moț spune că lipsa de experiență cântărește mult la Deva. ”Nu sunt mulțumit nici de rezultat, nu am cum să fiu!, dar nici de joc. Trebuie să învățăm din înfrângeri, așa cum trebuie să învățăm și din victorii. Eu cred că cu muncă zi de zi, putem să facem jocuri mai bune decât cel de astăzi. Eu cred că e o lipsă de maturitate care contează la noi. Avem o echipă foarte tânără, cu jucători, majoritatea de 19-20 de ani, și cred că la golul 2 ne-am inhibat puțin. A fost un gol neașteptat, venit pe un fond de joc bun. De acolo eu cred că din acel moment ne-am rupt puțin capul. Eu sunt principalul vinovat pentru că nu am știut să-i aduc la cel mai bun nivel astăzi, astfel încât să obținem un rezultat bun, iar ei trebuie să muncească în continuare, să lase capul în jos, și de aici să creștem”, a spus antrenorul lui Autobergamo.

Timișoara are următorul meci duminică, de la ora 15, la Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.