Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara  s-a impus cu 4-1 în deplasare la Poli Iași, o primă victorie după trecerea la varianta ”low-cost”. Cu acest rezultat, bănățenii ajung la 27 de puncte și nu mai pot pierde play-off-ul. 

Informatica a deschis scorul după o greșeală a lui Ștefan Tudorache, iar Stojan Milovac a profitat și a marcat. Iașul a egalat prin Rafael Gonzalez, iar la 1-1, Timișoara a avut și o bară, după un șut al lui Sergiu Gavrilă. Până la pauză, Informatica a preluat din nou conducerea, după ce Tudorache și-a dat autogol, după un șut al lui Nastai.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă, Poli Iași a primit penalty, dar Liviu Ruzandari, care a jucat în tur la alb-violeți, a trimis în bară. Moldovenii au presat pe final cu portar înaintaș, dar nu au reușit să marcheze, cu toate finalul a fost cu ambele echipe cu câte cinci greșeli personale acumulate. Mai mult decât atât, Sergiu Gavrilă  a marcat alte două goluri.  Timișoara nu va mai putea fi ajunsă de alte echipe, Iași și Buzău, care au câte 13 puncte, în contextul în care au mai rămas trei etape din sezonul regulat.

Campionatul se va întrerupe o săptămână pentru Cupa României, de unde Timișoara a fost eliminată, iar Informatica va juca acasă la început de martie, cu United Galați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.