Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a cedat cu 2-1 primul meci oficial din acest an, cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, partidă în care cu noua echipă, bănățenii au fost aproape să scoată un egal. O evoluție încurajatoare, mai ales că săptămâna trecută, alb-violeții au pierdut cu 5-0 la ”masa verde” după ce nu s-au prezentat la jocul cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

La meciul cu echipa din Odorheiu Secuiesc, Informatica a jucat fără sârbii Eugen Morariju, Marko Bogdanovic și Stojan Milovac, deoarece pentru ei nu s-a rezolvat problema permiselor de muncă. Timișoara a început cu Lungu în poartă, Nastai, Ilaș, Gavrilă și Toader. Gazdele au rezistat până în minutul 16, când Barna Szecsi a marcat. informatica a ratat câteva ocazii și ea, dar după 1-0 la pauză, oaspeții au pus presiune mare. Teodor Lungu a rezistat eroic, iar în minutul 33, Nastai a egalat, cu nici două minute înainte de final, Tamaș Miklos a înscris din nou pentru oaspeți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Daniel Rupa a spus că elevii săi i-au depășit așteptările. ”A fost un meci greu, la fel cum vor fi meciurile rămase pe care le avem de jucat. Vor fi numai meciuri grele. Eu le-am spus că pentru fiecare dintre noi aceste meciuri reprezintă un test, al maturității, discipline sportive, ținând cont că sunt foarte tineri și vin de la o altă disciplină. Este prima oară când am lucrat cu ei, de trei săptămâni. Sunt foarte mulțumit de atitutdine. Tactic, mai este de lucrat. Sunt nemulțumit de rezultat, ca de altfel, cred că toți timișorenii. Toată săptămână le-am transmis că am încredere și ei și nu am făcut-o doar ca să încerc să ridic moralul unora dintre ei. Am văzut ce se joacă, sunt în fenomen de trei ani și jumătate. Știu ce pot juca ei. Nu mă așteptam să le ținem piept chiar cum am ținut în seara aceasta, dar nu m-am așteptat nici să ne facem de râs, cum se vehicula prin oraș, că vom fi ciuca bătăilor. Echipa adversă e o echipă foarte bine organizată, cu experiență. Pe final au forțat și ei puțin”, a precizat antrenorul.

Liga I de futsal se întrerupe pentru meciurile naționalei, iar Informatica va juca următorul meci în optimile Cupei României, la Miercurea Ciuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.