Timp de două zile, cei de la Informatica Timișoara au fost ocupați cu o inspecție de la UEFA venită la Timișoara. Campionii doresc să fie gazde în grupa preliminară UEFA Futsal Champions League, la care alb-violeții vor participa în premieră.

În inspecție a venit elvețianul Laurent Morel, cel care este manager al competițiilor de futsal organizate la nivel de UEFA. Timp de două zile, oficialull a vizitat Sala ”Constantin Jude”, inclusiv încăperile de control anti-doping, iar sala îndeplinește condițiile. De asemenea, Morel a vizitat hotelurile din oraș, pentru a inspecta condițiile de cazare. Elvețianul a fost însoțit de cei de la clubul Informatica, dar și de managerul naționalei de futsal, Valeriu Ioniță. De asemenea, primarul Timișoarei a declarat că va sprijini competiția.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Timișoara va afla în 28 iunie dacă va putea fi gazda unei grupe preliminare de cupe europene. Evenimentul este programat în perioada 28 august-2 septembrie, mai devreme ca în anii anteriori, cu meciuri în zilele de 29, 30 și 1. Grupele sunt formate din patru echipe, iar tragerea la sorți va fi în 5 iulie, la Nyon. Informatica speră să păstreze toți jucătorii și să mai aducă două întăriri, pentru o reunire programată la mijlocul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.