Timp de două zile, cei de la Informatica Timișoara au fost ocupați cu o inspecție de la UEFA venită la Timișoara. Campionii doresc să fie gazde în grupa preliminară UEFA Futsal Champions League, la care alb-violeții vor participa în premieră.

În inspecție a venit elvețianul Laurent Morel, cel care este manager al competițiilor de futsal organizate la nivel de UEFA. Timp de două zile, oficialull a vizitat Sala ”Constantin Jude”, inclusiv încăperile de control anti-doping, iar sala îndeplinește condițiile. De asemenea, Morel a vizitat hotelurile din oraș, pentru a inspecta condițiile de cazare. Elvețianul a fost însoțit de cei de la clubul Informatica, dar și de managerul naționalei de futsal, Valeriu Ioniță. De asemenea, primarul Timișoarei a declarat că va sprijini competiția.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Timișoara va afla în 28 iunie dacă va putea fi gazda unei grupe preliminare de cupe europene. Evenimentul este programat în perioada 28 august-2 septembrie, mai devreme ca în anii anteriori, cu meciuri în zilele de 29, 30 și 1. Grupele sunt formate din patru echipe, iar tragerea la sorți va fi în 5 iulie, la Nyon. Informatica speră să păstreze toți jucătorii și să mai aducă două întăriri, pentru o reunire programată la mijlocul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.