Informatica Timișoara s-a impus cu 1-0 în deplasare la United Galați, cu golul marcat de Milos Simic. Miza finalei s-a simțit, și a fost un meci foarte tacticizat, cu un singur gol, în care moldovenii puteau deschide scorul, dacă Lașcu nu trăgea slab de la 10 metri. 

Cele două formații au dus un adevărat ”război” în acest sezon, cu meciul amânat din noiembrie pe fondul unei toxiinfecții alimentare. De altfel, așa a și ajuns Timișoara în Seria I, deoarece cu meciul din tur și cu cel din retur câștigat în fața celor de la United, termina pe locul doi la final e sezon regulat. În aceste condiții, totuși prima repriză a fost una destul de prudentă din partea ambelor echipe. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Cireș, iar la vestiare s-a intrat cu 0-0.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Repriza a doua a început cu un joc mai curajos al gălățenilor. Burdujel a ratat o ocazie, iar Iancu a parat cu piciorul șutul lui Borges. Crăciun, Lașcu și Varela au încercat și ei să marcheze, dar fără mare succes. Spre finalul sfertului, Informatica a ajuns la a șasea greșeală de echipă. Lașcu a executat, dar fără probleme pentru Iancu, care a reținut. Cu două minute, înainte de final, Milos Simic a deschis scorul, cu un șut în diagonală, din semicerc. Fără portar, gazdele nu au putut egala și Informatica ia un avans în lupta pentru trofeu.

Finala se joacă în sistemul cea mai bună echipă din cinci meciuri, iar următorul joc e marți, tot la Galați, și tot de la ora 18,30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.