Băieții de la Informatica Timișoara au bătut cu 12-1 în deplasare la City’US Târgu Mureș, un scos neverosimil acum două sezoane, când ardelenii au luat titlul într-o finală încheiată în Banat. Cel mai prolific marcator al oaspeților a fost Felipe Oliveira, cu cinci goluri, urmat de Rakic, cu trei reușite.

Încă din prima repriză, Timișoara a dominat categori meciul. Au marcat în poarta mureșenilor Simic, Rakic de două ori, Felipe de două ori, precum și Ilaș de două ori pentru 0-7 la jumătatea meciului. În repriza a doua de la gazde a înscris Daniel Ludușan, iar de la timișoreni au mai marcat Felipe de trei ori, plus Rakic și Savio, fiecare câte un gol. Acum, deținătoarea Cupei României așteaptă verdictul Comisiei de Disciplină pentru partida cu United Galați din etapa a IX-a.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Campionatul de futsal va lua o pauză hibernală mai lungă, mai ales că România va juca și la Europeanul din Slovenia, care începe la finalul lunii ianuarie. Următorul meci al timișorenilor ar fi în jurul datei de 25 februarie, acasă, cu Spicom Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.