Informatica Timișoara s-a impus cu 7-1 în meciul cu Dunărea Călărași, unul presărat cu faze spectaculoase făcute de Savio sau de golul din poartă în poartă înscris de Vlad Iancu. Partida nu a fost lipsită de scandal, cu multe faulturi dure ale călărășenilor, și un nou episod cu apa vărsată pe parchet de Stefan Kristic, obicei prost care se regăsește doar în futsalul, dintre toate sporturile de sală din România.  Savio a marcat trei goluri, Rakic, doua, plus Simic și Iancu.

Primele zece minute au fost de tatonare reciprocă, iar Dunărea a ținut piept celor de la Timișoara, rămasă fără Felipe, care are probleme cu ligamentele. Au urmat o serie de ocazii mair ratate de gazde, prin Savio și Rakic, iar în minutul 13, brazilianul a reușit să deschidă scorul. Sârbul Rakic a irosit o serie de ocazii importante, iar oaspeții l-au pierdut pe Movileanu. Până la pauză, Rakic a marcat după o fază fixă executată de brazilianul Deco.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Repriza a doua a aparținut în totalitate informaticii. Diferența s-a mărit repede, cu un gol marcat de Rakic printre picioarele portarului. Savio a marcat pentru 4-0 la jumătatea reprizei, cu o pasă de la Rakic, iar apoi, tot el a înscris pentru 5-0, servit de Deco. Călărașiul a redus din diferență prin Jovanovic, pentru ca ulterior, Timișoara să înscris prin Simic și cu un gol din poartă în poartă al lui Iancu, la o fază la care a pfoitat de ieșirea portarului gazdelor.

Robert Lupu a spus că e un succes important după ce săptămâna trecută, jucătorii ar fi făcut o toxiinfecție alimentară care a dus la anularea meciului cu Galați. ”Mi-a fost frică de meciul acesta , pentru că am avut problemele de săptămâna trecută, cu toate discuțiile pe Facebook. Am preferat să nu reacționăm și să muncim. Am avut o săptămână de calvar, eram patru jucători care ne antrenam, nu ne reveneam. E foarte greu să te antrenezi fără adversar, în patru. Mă bucur că am reușit. Ei se află într-o situație grea. Am crezut că vor veni mai motivați, dar se pare că nu au ieșit din problemele lor, mă refer la rezultate. Îmi era teamă de acest meci, pentru că am făcut un meci foarte bun cu Deva. Au avut meci greu la ei, au investit foarte mult, au adus patru sârbi vara aceasta”, a declarat Robert Lupu.

Savio Valadares a fost faultat de adversari, dar nu le poartă ranchiună. ”Așteptăm meciul cu Reșița acum. Ne antrenrăm în fiecare zi, trebuie să câștigăm în fiecare meci pentru a ne menține pe locul trei. Eu am o personalitate și un joc diferit, sunt brazilian. Adversarul m-a lovit cu cotul, eu l-am împins. Dar asta rămâne la meci. Niciodată nu se dă cu apă pe jos la futsal în Brazilia. Cred că a fost supărat, a dat cu piciorul în sticla de apă, de pe bancă”, a precizat brazilianul.

Informatica are următorul meci luni, la Muncitorul Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.