Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de futsal Informatica Timișoara a disputa marți ultimul meci din Liga I de futsal din acest an, pe care l-a câștigat fără emoții, la scorul de 6-1 cu Clujana Cluj. Cu acest rezultat, bănățenii au urcat pe locul 3, cu 16 puncte, la egalitate cu Dunărea Călărași, dar cu un golaveraj mai bun.

jocul a fost la discreția formației bănățene, pe tot parcursul său, lucru deloc surprinzător, dată fiind diferența dintre cele două loturi. Timișoara a deschis scorul din minutul 5, prin stojan Milovac, iar peste cinci minute, Iulian Cojocaru a mărit diferența. Din minutul 11, tot Milovac a marcat pentru 3-0, scor cu care s-a intrat la pauză. Timișoara a mai marcat în repriza a doua prin Darko Ristic, Antonio Montero și același Stojan Milovac, iar pentru clujeni, a marcat Leahu, golul de onoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vali Ilaș ar fi vrut altă prestație de la echipa sa. ”O victorie accesibilă, dar cred că am făcut un joc foarte prost. Nu mă așteptam să jucăm atât de slab. Bine că am jucat așa cu Clujul și nu cu o echipă mai bună. Dacă ne prezentam așa cu oricare altă echipă, cred că luăm bătaie la minimum trei-patru goluri diferență. Nu a fost problemă de motivație, nici înainte de Deva nu ne-am antrenat foarte mult. Am avut jucători la echipele naționale, noi am fost plecați. Ne-am antrenat cât am putut. Ne dorim cu toții să aducem doi-trei jucători, despre plecări nu știm nimic. Săptămâna aceasta plecăm în vacanță și vom ști pe cine vom conta în retur”, a punctat antrenorul echipei.

Liga i de futsal mai are programată o etapă anul acesta, dar Informatica va sta, din cauza numărului impar de echipe din campionat. Clubul timișorean a făcut un recurs la a doua sentință în urma căreia i-au fost luate cele 2 puncte pentru litigiul cu Mimi Stoica.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.