Informatica Timișoara a s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Autobergamo Deva, într-un meci din seria I a play-off-ului. Meciul s-a decis la lovitura de la 10 metri parată de Roberto Voin în fața experimentatului Florin Matei, după care Deco a marcat din lovitură de penalizare. Cu acest rezultat, bănățenii au ajuns la 7 puncte în seria I, iar Deva a rămas cu 6. 

Ca și la precedentele întâlniri în care miza a fost vitală dintre Deva și Timișoara, și de data aceasta s-a marcat foarte puțin. Savio Valadares, încă nerefăcut, și Florin Matei, jucător trecut și pe la Timișoara, au avut ocazii, inclusiv cu o bară pentru sportivul de la gazde. Vlad Iancu și-a făcut treaba între buturi, la fel ca și Petrișor Tonița. Finalul de repriză a fost și cu tensiuni, iar Robert Lupu a primit un cartonaș galben de la arbitrul Bogdan Sorescu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În repriza a doua, Timișoara a avut ocazii prin Rakic și Araujo, iar apoi Iancu a parat șuturile lui Matei și Ignat. În minutul 36, Timișoara a ajuns la șase greșeli și s-a dat șut de la 10 metri. Roberto Voin a intrat între buturi și prima dată a ieșit prea mult în fața lui Florin Matei și a respins. Portarul a primit galben și faza s-a repetat, dar Voin a scos din nou, fără să iasă din semicerc. Deva ajuns și ea la șase greșeli, iar Deco a marcat de 10 metri.

Informatica are următorul meci la Iași, în jurul datei de 2 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.