Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a pierdut cu 4-0 meciul jucat la Săcălaz cu Dunărea Călărași, al treilea din grupele din play-off. Alb-violeții, care sunt încă deținătorii trofeului de campioană, au jucat ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu însă fără glorie, la marginea Timișoarei.

Inițial, partida ar fi trebuit să se dispute marți, la Sala ”Constantin Jude”, dar la cererea Dunării, jocul s-a mutat luni. În prima zi a săptămânii, partida nu se putea juca însă la ora 18, deoarece aveau antrenament cei de la baschet. Înaintea lor se antrena handbalul, iar de la ora 20, sala este ocupată aiurea de echipa de prieteni cu care primarul Robu joacă fotbal săptămânal, deși în oraș există o mulțime de baloane și terenuri pentru așa ceva.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește jocul, Dunărea a fost clar favorită și a avut deja 3-0 de la pauză. Cel care a deschis scorul a fost Marian Plugaru, urmat de Cesar Ribeiro, iar apoi, de Robert Vârlan, care a reluat un balon scăpat de Roberto Voin. În repriza secundă, a marcat și Yanez Galan.Informatica rămâne cu 0 puncte în grupă și nu mai poate spera nici la finala mică.

Ultimul meci al sezonului îl va juca în jurul datei de 4 mai, pe terenul lui Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.