Joma - JSport.roJSport.ro

Băieții de la Informatica Timișoara au terminat sezonul regulat cu încă o victorie frumoasă, la scorul de 5-3 cu Gloria Buzău. Campioana en-titre a terminat sezonul regulat pe locul 5, cu 31 de puncte, și face parte din grupa de play-off în care se mai regăsesc Imperial Wet Miercurea Ciuc și Dunărea Călărași.

În meciul cu buzoienii, patru dintre cele cinci goluri le-a marcat Stojan Milovac. Scorul l-a deschis însă colegul său sârb, Marko Bogdanovic, în minutul 14. A urmat un gol al lui Milovac, iar la pauză s-a intrat cu 2-1, după un gol al oaspeților înscris de Andrei Cârstea, cu mai puțin de două minute înainte de finalul primei reprize. În a doua jumătate a meciului, Milovac a marcat pentru 3-1, dar oaspeții s-au apropiat la 3-2 în minutul 29, prin același Cârstea. Zabar Kovacs a dat autogol pentru timișoreni, dar de la 3-3, Milovac a rezolvat jocul cu alte două goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionat, la fel ca anul trecut, primele șase echipe vor juca în play-off. În Grupa 1 au fost repartizate echipele de pe locurile 1,4, și 5. Miercurea Ciuc are 3 puncte în grupă, dunărea Călărași, 1, iar Informatica, 0. Fiecare echipă va juca cu celelalte două, tur-retur. Primele clasate din grupele 1 și 2 vor juca finala mare, iar cele de-a doua clasate, finala mică. În Grupa 2 se află United Galați, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc.

Timișorenii vor începe play-off-ul în deplasare, la Călărași, cu o partidă programată luni la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.