Partida din etapa a IX-a a Ligii I de futsal dintre Informatica Timișoara și United Galați, ultima din turul de campionat, programaăt marți 7 noiembrie la ora 18, a fost amânată. Deținătoarea Cupei României a fost afectată de o toxiinfecție alimentară care i-a lăsat ”lați” pe jucătorii alb-violeți.

Cei de la clubul timișorean au anulat meciul în cursul zilei de luni, când gălățenii erau deja demult timp plecați pe drum, deoarece au făcut drumul de duminică, cu o noapte de cazare pe traseu. Miercuri, United joacă meciul restant cu Reșița. ”Azi dimineață m-a sunat Robert Lupu că băieții au toți diaree, vărsături. Aveam bani de barem, nu se pune problema să nu fie real. Eram pe val, veneam după egalul cu Deva… Acest lucru se va judeca la comisii, dacă va trebui, le plătim celor de la Galați deplasarea. Îmi pare rău pentru ei, dar chiar e o situație neprevăzută”, ne-a declarat finanțatorul Gabi Lungu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Partida se va amâna la data decisă de FRF. Informatica nu a mai primit bani de la autorități, dar a mai găsit din surse private și se discută inclusiv cu compania Redbull. ”Am mai făcut rost de bani, să le arătăm că  ne încăpățânăm să nu murim. E posibil ca din iarnă să mai facem și întăriri în lot”, a mai spsu Lungu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.