Joma - JSport.roJSport.ro

informaticaInformatica Timișoara își prezintă lotul în fața timișorenilor într-un cadru festiv, dar și la un puternic turneu amical organizat vineri și sâmbătă. Până atunci, clubul își prezintă echipa la Iulius mall, miercuri.

La eveniment va fi prezent și cel mai nou transfer al echipei, un portar din Finlandam Antti Koivumaki, în vârstă de 23 de ani. De asemenea, alb-violeții mai poartă negocieri pentru două transferuri, care însă nu vor sosi până la prezentarea de la demisolul mall-ului timișorean, programată miercuri la ora 19. Vara aceasta, timișorenii i-au mai transferat pe sârbii Slobodan Rajcevic și Milos Simic, dar Informatica trebuie să se orienteze și spre jucători comunitari, din cauza restricțiilor FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vineri și sâmbătă, Informatica organizează un turneu amical jucat cu semifinale vineri, de la ora 15 până la 19, iar sâmbătă, cu finală mică și mare, de la ora 16. Sunt invitate Autobergamo Deva, Deus Sremska Mitrovica, din Serbia, și Zelezarec Futsal Club Skopje, din Macedonia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.