Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a înregistrat a treia victorie a sezonului, la scorul de 2-0, în deplasarea restantă de la Odorheiu Secuiesc. Cu acest rezultat, bănățenii sunt deocamdată lideri în Liga I de futsal, însă se confruntă și cu un litigiu cu un fost jucător, pentru care Comisia de Disciplină a FRF a dat o primă decizie de depunctare.

Meciul de la Odorheiu Secuiesc a fost amânat din etapa a II-a, deoarece adversarul a avut un jucător convocat la echipa națională. Partida a fost una aprig disputată, pe parcursul căreia scorul a fost în mare parte 0-0, iar Timișoara a obținut victoria abia pe final. Stojan Milovac a marcat în minutul 39, iar în ultimul minut, 40, portarul Roberto Voin a înscris cu un gol din poartă în poartă, profitând că între buturile gazdelor nu era nimeni.Cu acest rezultat, după patru meciuri, Informatica are 9 puncte și cel mai bun golaveraj, ceea ce o face lider în Liga I de futsal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din cauza unui litigiu cu Mimi Stoica, clubul riscă însă depunctarea. ”Comisia în baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS Informatica Timișoara cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar ș scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată -depunctare 2 puncte pentru perioada 18.09.2019–02.10.2019. Comisia a acordat termen în data de 23.10.2019, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Stoica Dumitru-Mimi pentru a evita în continuare depunctarea”, se arată pe site-ul FRF.

Cei de la club spun că au cerut motivarea deciziei, pentru a face Recurs. ”Noi așteptăm motivarea, pentru Recurs”, ne-a precizat directorul sportiv Florin Chirițescu. Clubul se judecă acum cu Mimi Stoica pentru suma de bani a chirie fotbalistului, din care Informatica spune că nu are de plătit tot, deoarece la apartament au fost necesare reparații.

În etapa a V-a, Timișoara nu are meci, deoarece campionatul are număr impar de echipe. Ulterior, campionatul se întrerupe deoarece națioala joacă în calificările pentru Cupa Mondială.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.