Joma - JSport.roJSport.ro

Liga I de futsal intră într-o perioadă mare de pauză, de peste două luni, pentru Sărbătorile de iarnă și participarea echipei naționale la Campionatul European din Slovenia. Situația privind meciul dintre Informatica Timișoara și United Galați încă se judecă la comisii, iar cazul a fost amânat pentru săptămâna viitoare.

Practic, în campionat s-au jucat 14 etape și de la finalul lunii februarie se vor relua ultimele patru care vor mai fi de jucat din sezonul regulat. În acest moment, liderule  Autobergamo Deva, cu 36 de puncte, urmată de Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și Timișoara, fiecare cu 35 de puncte. Timișorenii și echipa de pe locul 4, United Galați, care are 31 de puncte,  au însă un meci mai puțin. După tot scandalul neprezentării moldovenilor, supărați pe amânarea inițială a timișorenilor, nu s-a dat o decizie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comisia de Disciplină a FRF a avut ieri pe masă cazul, dar a dat noi amânări. Astfel, dacă moldovenii vor pierde cu 5-0 sau nu se va decide miercurea viitoare, în data de 20 decembrie. De asemenea, nu e singura speță despre acel meci pe care comisia o va analiza. Gălățenii i-au reclamat pe timișoreni că au amânat programarea inițială, la care ei se deplasseră deja, cu documente false despre o toxiinfecție alimentară, băzându-se pe presupuse informații de la vamă, cum că jucătorii alb-violeți sârbi nu erau în țară.

Conform calendarului competițional, următorul meci al Informaticii ar fi în 25 feburarie, acasă cu Spicom Sfântu Gheorghe. Cu o victorie la ”masa verde” cu Galați, Timișoara devine lider, cu 38 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.