Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a pierdut din nou acasă, cu 6-2, în fața celor de la Dunărea Călărași, rezultat care e cea mai drastică înfrângere a bănățenilor în acest sezon. De altfel, deocamdată clubul timișorean s-a descurcat destul de bine, cu două meciuri pierdute din cinci, dintre care cealaltă înfrângere a fost una la limită.

Meciul a fost relativ echilibrat o bună parte a primei reprize. Dunărea a acumulat destul de ușor cinci faulturi, la un moment la care Informatica nu avea niciunul. Călărășenii nu au ajuns însă la al șaselea fault, la care bănățenii ar fi primit lovitura de penalizare. În schimb, au dat două goluri până la pauză, prin Marian Șotârcă și Alexandru Movileanu. În a doua repriză, în doar două minute, la mijlocul mitanului, oaspeții au mai dat două goluri, prin Stefan Krstic și același antrenor-jucător Șotârcă. Timișoara a dat semne de revenire la 2-4, după două reușite ale lui Juan Moreno, dar atât s-a putut. În schimb, vizitatorii au mai înscris prin Cesar Ribeiro, dintr-o penalizare de la 6 metri, și Ovidiu Aramă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După șase etape, Timișoara a căzut de pe podium, deoarece a rămas cu 7 puncte. Două le-au pierdut însă la comisii, iar peste două săptămâni, urmează recursul. La mijlocul săptămână, Informatica va disputa ultima etapă din tur, miercuri, o deplasare grea la Imperial Wet Miercurea Ciuc meci programat la ora 16.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.