Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la Informatica Timișoara au rămas cu depunctarea de 2 puncte, penalizare dictată de comisiile FRF pentru restanțe față de jucătorul Mimi Stoica. Clubul a achitat până la urmă toată suma, aferentă banilor pentru chiria jucătorului care a evoluat la alb-violeți sezonul trecut.

Comisia de Disciplină a FRF a constat plata facută, dar menține primele sancțiuni. ”Comisia a dispus încetarea executării și închiderea dosarului ca urmare a achitării debitului de către debitorul CS Informatica Timișoara față de creditorul Stoica Dumitru- Mimi. Menține măsura sancțiunii aplicate asupra clubului debitor la termenul din 11.09.2019 și 09.10.2019, respectiv penalitatea de 3000 lei și depunctării, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare conform nr. 256/CL/27.06.2019, rămasă definitivă prin nerecurare”, se arată în deciziile Comisiei de Disciplină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul spune că face, totuși, Recurs. ”Vom face Recurs pentru ședința de săptămâna viitoare. Cei de la comisie spun că prima decizie, prin care ne obligau la plată, e definitivă. Noi am plătit tot, nu ni se pare normal să rămânem cu amenda și depunctare”, ne-a declarat managerul echipei, Florin Chirițescu. Informatica are 7 puncte după trei victorii în clasamentul FRF, cu 2 puncte scăzute pe fondul litigiului cu Stoica.

Liga I de futsal este în pauză în prezent, deoarece joacă echipa națională. Următorul meci al Informaticii va fi sâmbătă, 2 noiembrie, acasă, cu Dunărea Călărași, de la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.