Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara s-a impus la un scor categoric, de 8-4, pe terenul celor de la Autobergamo Deva, cu 5 goluri reușite de Antonio Hinojosa. Un rezultat important și pentru clasament, dar și pentru lupta de orgolii, mai ales date fiind ”înțepăturile” de cele mai multe ori fără sens ale hunedorenilor pentru bănățeni.

Deva a fost ținută mult timp în viață de Vlad Iancu, veteranul futsalului românesc, care a salvat multe mingi trimise de Informatica pe poartă. În minutul 5, Andre Sasse a deschis scorul pentru deveni, iar timișorenii au egalat abia în minutul 15, prin reușita lui Stojan Milovac. După 1-1 la pauză, în repriza a doua s-a dat „drumul” la goluri. Milovac a înscris pentru 1-2 în minutul 22, iar apoi, Antonio Hinojosa a mărit ecartul timișorenilor. Deva a avut forța să egaleze până în minutul 25, prin Mihnea Toader și Cesar Ribeiro. Au urmat însă alte patru goluri ale lui Hinojosa și unul al lui Ristic, în timp ce gazdele au marcat doar prin Gavrilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu acest rezultat, Informatica e pe locul 4, de play-off, cu 13 puncte. Timișoara rămâne depunctată deocamdată. Clubul a câștigat un prim litigiu la Comisia de Recurs în cazul Mimi Stoica. Au fost însă două dosare, și deci, e nevoie de încă un recurs. În următoarea etapă de campionat, Informatica are meci ușor acasă, cu Clujana Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.