Informatica Timișoara și Autobergamo Deva au încheiat 1-1 prima confruntare din acest sezon, în urma unui meci echilibrat. Campioana nu a putut conta pe Savio, accidentat săptămâna aceasta la meciurile naționalei României de la Arad.

A fost o primă repriză foarte echilibrată, în nota partidelor dintre cele două formații din ultimele sezoane. Devenii au avut o consistență și o forță mai mare în atac, dar Vlad Iancu a avut intervenții providențiale, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0. Până la urmă, în minutul 22 din repriza secundă, Denis Ovsiannikov a deschis scorul pentru timișoreni.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Andre Sasse a egalat însă destul de rapid, și meciul a continuat în nota de echilibru.  În penultimul minut, Sergiu Tacot a scos un șut periculos al lui Mimi Stoica, iar Perișor Tonița a apărat cornerul. Antrenorul Devei a fost trimis în tribune pe final de meci, pentru proteste. Iancu a salvat și el un șut al lui Paulo Ferreira , iar Timișoara ajunge la 7 puncte după trei etape.

Săptămâna viitoare, Informatica va juca în UEFA Futsal Champions League Main Round, la Riga, astfel că meciul cu Imperial Wet Miercurea Ciuc va fi amânat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.