Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara și Autobergamo Deva au încheiat 1-1 prima confruntare din acest sezon, în urma unui meci echilibrat. Campioana nu a putut conta pe Savio, accidentat săptămâna aceasta la meciurile naționalei României de la Arad.

A fost o primă repriză foarte echilibrată, în nota partidelor dintre cele două formații din ultimele sezoane. Devenii au avut o consistență și o forță mai mare în atac, dar Vlad Iancu a avut intervenții providențiale, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0. Până la urmă, în minutul 22 din repriza secundă, Denis Ovsiannikov a deschis scorul pentru timișoreni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andre Sasse a egalat însă destul de rapid, și meciul a continuat în nota de echilibru.  În penultimul minut, Sergiu Tacot a scos un șut periculos al lui Mimi Stoica, iar Perișor Tonița a apărat cornerul. Antrenorul Devei a fost trimis în tribune pe final de meci, pentru proteste. Iancu a salvat și el un șut al lui Paulo Ferreira , iar Timișoara ajunge la 7 puncte după trei etape.

Săptămâna viitoare, Informatica va juca în UEFA Futsal Champions League Main Round, la Riga, astfel că meciul cu Imperial Wet Miercurea Ciuc va fi amânat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.