Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a câștigat cu 7-5 în deplasare la Odorheiu Secuiesc, după un meci spectaculos și o oponență dârză a gazdelor, care au deschis scorul și au avut dese reveniri. Denis Ovsiannikov a marcat 5  din golurile timișorenilor, iar Istvan Hadnagy a marcat 3 goluri ale gazdelor harghitene. 

Gazdele au început meciul mai bine, cu gol marcat din minutul 4, de către Istvan Hadnagy. Informatica a egalat în minutul 11 prin Denis Ovsiannikov, iar după un minut, s-a înstalat la conducere grație golului marcat de Mimi Stoica. Până la pauză, după ce a prins și un șut în bară, ucraineanul Ovsiannikov a înscris din nou din pasa lui Pedrinho pentru 1-3 după prima repriză, însă ambele echipe mai aveau multe goluri de marcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avantajul Timișoarei a crescut la scurt timp de reluarea jocului, după un nou gol al lui Ovsiannikov. Odorheiu Secuiesc nu s-a predat și a continuat să atace, până l-au învins pe Vlad Iancu. Istvan Hadnagy a marcat două goluri în același minut. Timișoara a marcat pentru 3-6 prin Ovsiannikov și Araujo, dar gazdele au revenit la 5-6 prin Barna Szecsi și Zsolt Csala și au încercat jocul fără portar. Cu 3 secunde înainte de final, Ovsiannikov a stabilit scorul final

Sâmbătă, Informatica va juca la Sânnicolau Mare de la 18, cu Poli Iași.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.