Informatica Timișoara a câștigat cu 7-5 în deplasare la Odorheiu Secuiesc, după un meci spectaculos și o oponență dârză a gazdelor, care au deschis scorul și au avut dese reveniri. Denis Ovsiannikov a marcat 5  din golurile timișorenilor, iar Istvan Hadnagy a marcat 3 goluri ale gazdelor harghitene. 

Gazdele au început meciul mai bine, cu gol marcat din minutul 4, de către Istvan Hadnagy. Informatica a egalat în minutul 11 prin Denis Ovsiannikov, iar după un minut, s-a înstalat la conducere grație golului marcat de Mimi Stoica. Până la pauză, după ce a prins și un șut în bară, ucraineanul Ovsiannikov a înscris din nou din pasa lui Pedrinho pentru 1-3 după prima repriză, însă ambele echipe mai aveau multe goluri de marcat.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Avantajul Timișoarei a crescut la scurt timp de reluarea jocului, după un nou gol al lui Ovsiannikov. Odorheiu Secuiesc nu s-a predat și a continuat să atace, până l-au învins pe Vlad Iancu. Istvan Hadnagy a marcat două goluri în același minut. Timișoara a marcat pentru 3-6 prin Ovsiannikov și Araujo, dar gazdele au revenit la 5-6 prin Barna Szecsi și Zsolt Csala și au încercat jocul fără portar. Cu 3 secunde înainte de final, Ovsiannikov a stabilit scorul final

Sâmbătă, Informatica va juca la Sânnicolau Mare de la 18, cu Poli Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.