Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara dă piese ”grele” la naționala României, dar și a Serbiei, angrenate zilele acestea în amicalele de pregătire a Europeanului de la începutul anului viitor. De aceea, alb-violeții au amânat până joi meciul cu Iașul, iar partida cu Galați se va decide la comisii.

La naționala României a fost selecționerul Robert Lupu, plus portarul Vlad Iancu, dar și brazilienii naturalizați Felipe Oliveira și Savio Valadares. Tricolorii au jucat două amicale în Olanda. Primul, jucat duminică seara, s-a terminat cu 2-2, după ce au marcat Savio și Mimi Stoica. Luni seara, scorul a fost 1-1, și Savio a fost autorul golului. De asemenea, marți și miercuri, naționala Serbiei va juca două amicale cu Slovacia, iar Stefan Rakic și Milos Simic fac parte din lot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joi, timișorenii au meci acasă cu CSM Poli Iași. Timișorenii nu știu încă ce va fi cu meciul cu ”cântec” cu United Galați. Miercuri, ambele cluburi sunt citate la Comisia de Disciplină. ”Ei mi-au cerut să le plătesc toată deplasare, cu cinci nopți de cazare. (n.r. Galațiul și-a legat deplasare ala Timișoara de cea de la Reșița). Eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva, am zis că le plătesc o noapte. Nu se poate da reprogramare, deoarece eu am organizat meciul la Sânnicolau. Le spun și eu lor să-mi plătească barem, cazare, mare, drum”, ne-a declarat președintele echipei, Gabriel Lungu.

Meciul cu Poli Iași începe joi la ora 17,30, la Sala ”Constantin Jude”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.