Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara va juca și în sezonul viitor în prima ligă de futsal, una care va fi într-o reală formulă de avarie anul acesta. La stabilirea programului campionatului, doar șapte echipe mai erau înscrise în primul eșalon. Cât despre timișoreni, se pregătesc la Săcălaz, din cauza problemelor cu Sala ”Constantin Jude”.

Informatica mai caută transferuri pentru noul sezon în care antrenorul echipei va fi Vali Ilaș. În lot au rămas doi sârbi, Eudjen Morariju și Stojan Milovac, deoarece Marko Bogdanovic nu va mai continua la Timișoara. Echipa s-a reunit în ultimele zile ale lunii iulie, iar acum face încă antrenamente în sala din Săcălaz. Campionatul va începe în 7 septembrie, când este programată prima etapă. Pe lângă Timișoara, s-au mai înscris Imperial Wet Miercurea Ciuc, Autobergamo Deva, Dunărea Călărași, United Galați, Odorheiu Secuiesc și Clujana Cluj, primită în locul lui KSE Târgu Secuiesc, echipa ce nu-și permite să joace în prima ligă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formatul ar fi trebuit să fie unul cu zece echipe, dar trei formații, pe lângă Târgu Secuiesc, nu s-au mai înscris în Liga I. Este vorba de SCM Gloria Buzău, CSM Târgu Mureș și Poli Iași. În aceste condiții, primele patru echipe se vor califica în play-off. În prima rundă, Informatica joacă acasă cu United Galați, iar apoi se deplasează la Odorhei. Urmează un meci acasă cu Deva, o deplasare la Cluj, pentru ca în runda a V-a, Timișoara să stea. În ultima etapă din tur, la Timișoara va veni Călărașiul.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.