Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara va continua și în sezonul viitor, atât în Liga I de futsal, cât și în campionatul U19, unde e și campioana en-titre. Alb-violeții nu vor avea un buget important, dar au păstrat o parte dintre jucători și mai caută alții. Între timp, au pierdut la prima comisie un litigiu cu Mimi Stoica.

De la Informatica au plecat brazilianul Savio Valadares, la Imperial Wet Miercurea Ciuc, dar și tinerii Mihnea Toader, Andrei Grosu și Sergiu Gavrilă, care au ajuns la Autobergamo Deva. În schimb, Informatica a prelungit contractele cu Roberto Voin, pe două sezoane și cu Darius Nastai, pe trei. Din lot mai fac parte Teddy Lungu, Nicolae Budai, dar și sârbii Stojan Milovac, Marko Bogdanovic și Eudjen Morariju. Antrenorul-jucător al echipei rămâne Valentin Ilaș. ”Mai căutăm jucători, inclusiv străini, dar nu departe, ca să cheltuim cu bilete de avion, ci de aici, de aproape”, a precizat managerul Florin Chirițescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul are un litigiu pe rol cu Mimi Stoica. Informatica a pierdut la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, pentru două salarii ce le mai datorează jucătorului. Este vorba de suma de 14.000 de lei, dar Informatica dorește să compenseze suma cu cheltuieli derivate din cazarea lui Stoica. ”Mai avem să-i dăm două salarii. Vom face Recurs, să compensăm suma”, spune Chirițescu.

Deocamdată, înscrierile în campionat sunt deschise până la finalul lunii. informatica se va reuni după data de 15 iulie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.