Joma - JSport.roJSport.ro

Finalul sezonului regulat a stabilit și seriile pentru cele șase echipe din Liga I de futsal care vor juca în play-off după noul sistem din acest sezon. Informatica Timișoara e în prima serie, cea în care se mai află Autobergamo Deva și Politehnica Iași.

Concret, seria 1 include locul 1, adică formația deveană, care are 48 de puncte, locul 3, Informatica, intrată cu 39 de puncte, și locul 6. Poli Iași, cu 24 de puncte, calificată în extremis, după diferența la rezultate directă față de Imperial Wet Miercurea Ciuc. În a doua serie se află locul 2, United Galați, care 46 de puncte, locul 4, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, cu 35 de puncte, și locul 5, Dunărea Călărași, cu 27 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

Față de anii trecuți, când opt echipei jucau în play-off pe sistem eliminatoriu cea mai bună echipă dintre trei meciuri, acum în serii se va juca fiecare cu fiecare. Informatica nu are meci săptămâna aceasta, dar va juca în 22 aprilie, pe teren propriu, cu ieșenii. Apoi, în jurul datei de 25 aprilie va avea meci la Deva, iar în 2 mai, la Iași. Cu Deva acasă va juca în jurul datei de 6 mai.

Informatica vrea să meargă la TAS după ce a pierdut locul 2 la final de sezon regulat în urma deciziei Comisiei de Recurs de a da cu 5-0 la ”masa verde” victorie pentru Galați un joc din noiembrie, când timișorenii susțin că au fost afectați de o toxiinfecție alimentară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.