Joma - JSport.roJSport.ro

Vicecampioana României de futsal, Informatica Timișoara, are de umplut unele ”goluri” formate în lot în luna decembrie. După plecările a trei jucători importanți, conducerea vrea să transfere atât din țară, cât și din străinătate, iar ținta este de data aceasta campionatul spaniol.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, patronul Gabriel Lungu a vrut încă de la înființare să aducă și jucători iberici, însă deocamdată, Informatica a avut doar sportivi străini brazilieni și din spațiul ex-iugoslav, și mai nou, un portar finlandez. ”Vom face transferuri. Trebuie să aducem și români de data aceasta. Vedem ce putem aduce din campionatul intern. O să aducem și străini. Vreau să aduc jucători din Spania, ca să fie comunitari”, ne-a declarat Lungu. Informatica a avut problema limtiei de jucători extra-comuniari a FRF, prin care Slobodan Janjic nu a mai prins de multe ori echipa și de aceea, a și plecat, alături de Robert Matei și Slobodan Rajcevic.

Deocamdată, nu se preconizează alte despărțiri. Echipa va face și un mini-cantonament de aptru zile. ”Va fi un stagiu scurt, de acumulări, pentru că nu ne permite timpul un cantonament mai lung”, ne-a mai declarat Lungu. Reunirea echipei este marțea viitoare, în 10 ianuarie, iar reluarea Ligii I de futsal va avea loc în jurul datei de 21 ianuarie, când timișorenii ar avea o deplasare la Spicom Sfântu Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.