Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a fost eliminată din sferturile Cupei României, după ce a pierdut acasă la scorul de 4-3, cu Dunărea Călărași. La pauză, formația bănățeană conducea și a avut ulterior și două goluri avantaj, dar insuficient însă pentru calificare. 

Meciul a început alert, cu un șut în bară al lui Ovidiu Aramă, fază la care portarul Roberto Voin s-a și accidentat. În minutul 4, Dunărea a deschis scorul, prin Yanez Galan. După cinci minute însă, Informatica e egalat, după un gol frumos marcat de Vali Ilaș. Ambele formații au avut ocazii importante, iar la o fază, oaspeții au cerut și al doilea galben după o intrare dură a lui Vali Ilaș, dar arbitrii nu au fost de acord. Cu 2,8 secunde înainte de final, Răzvan Plopeanu a marcat după o acțiune în viteză, iar la pauză s-a intrat cu 2-1 și avantaj moral pentru gazde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a doua a început și mai bine pentru bănățeni. În minutul 23, Stojan Milovac a prins un șut din unghi, pentru 3-1. Peste un minut, Galan a scos mingea de pe linia porții la un șut a lui Ristic, care a cerut validarea golului, dar în zadar. Până la urmă, Dunărea a reușit să revină în joc, cu golul marcat în minutul 31 de Movileanu. Timișorenii nu au maia vut ”gloanțe”, iar în minutul 35, Krstic a bifat egalarea. Peste un minut, tot Movileanu a înscris pentru 3-4. A fost un final disputat, în care timișorenii au reclamat un henț în careu, dar și o intrare dură la Ristic, dar tabela a rămas neschimbată.

După joc, Valentin Ilaș a explicat cât de grea e situația la Informatica. ”Înfrângere foarte dureroasă zic eu. Am avut jocul în mână. Am reușit chiar în cinci oameni să ducem scorul la 3-1. Am avut posibilitatea să închidem meciul de două sau de trei ori. Am avut bară, Stojan și Darius Nastai au ratat cu poarta goală. Cred că dacă făceam 4-1 nu cred că se mai putea întâmpla nimic, cred că eram calificați. Dar asta este. Am avut o echipă formată din cinci-șase jucători și oboseala și-a spus cuvântul pe final. Eu nu contest arbitrajul. Eu mă uit la echipa noastră, ce jucăm, ce facem. Cred că noi am greșit, am făcut greșeli copilărești. Noi i-am adus în meci cu niște chestii banale, de joc, pe care le-am discutat înainte și nu le-am respectat. Poate și din cauza oboselii. Dar nu avem ce face, mergem înainte. Pe Nemițanu nu l-am băgat în prima repriză, am văzut că merge bine echipa, iar în nebunia mea, chiar eram focusat la meci. Probabil dacă mi se transmitea…Este vina mea că nu l-am băgat, n-am nicio explicație. după meci mi-a zis cineva din conducere că de ce nu a jucat. Eu cred că am făcut un meci bun în șase oameni. El nici nu a venit la antrenament, ca să spun adevărul, nici celălalt Răzvan. El a intrat bine, s-a luptat. Nemițanu este alt tip de jucător, este mai tehnic, dar nici nu au fost la antrenament să primească minute. Eu trebuie să iau decizii din teren, unii lucrează. Nu putem emite pretenții. Cred că am făcut mult peste măsură, calificarea cred că era cireașa de pe tort la ceea ce a fost la noi anul acesta. Noi schimbăm jucătorii la două-trei luni, sunt nemulțumiți, pleacă, aduce, jucătorii care lucrează, care nu se concentrează doar pe futsal și asta se vede și în teren”, a mărturisit, sincer, Ilaș.

Marian Șotârcă nu a fost nici el încântat de prestația destul de mediocră a arbitrilor Ovidiu Curta și Romulus Pop. ”Un meci foarte disputat, mă bucur că am avut putere să revenim de la 3-1. Cu atât mai mult, victoria e mai frumoasă. Cred că am dominat meciul, au avut și ei destule ocazii. În prima repriză, noi am ratat foarte mult și practic, ei, în prima repriză, din trei șuturi sau patru ne-au dat două goluri. Eu consider că afza cu Ilaș era de cartonaș galben. Jucătorul nostru își făcuse preluare către centru, să șuteze. Dar, dacă arbitrii așa au dat…Aj făcut destul de multe greșeli, și de o parte și de cealalată. E greu să ne apărăm Cupa, Imperialul are o echipă foarte bună. Vom vedea și tragerea la sorți, unde se va juca. Dar Imperialul are o echipă foarte bună și e greu să le anul asta cineva un trofeu”, a precizat antrenorul-jucător al Dunării.

Informatica va începe play-off-ul luni de la ora 18,30, la Miercurea Ciuc, cu Imperial Wet.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.