Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a suferit o înfrângere în antepenultima rundă a Ligii I de futsal, cu 4-1 pe teren propriu cu United Galați. Pentru club urmează însă trei zile de foc acum, la mijlocul săptămânii, deoarece echipa de U19 joacă la turneul Final 8 al Cupei României, la Odorheiu Secuiesc.

Sâmbătă, Informatica a cedat cu 4-1 în meciul cu United Galați, reeditarea finalei campionatului de anul trecut. Moldovenii au avut 2-0 la pauză, după golurile marcate de Octavian Cireș în minutul 7 și Mimi Stoica, fostul jucător al bănățenilor, în minutul 11. Diferența a crescut în repriza secundă pentru United, care a marcat prin Andrei Crăciun și Daniel Araujo, venit și el de la Informatica. Golul de onoare al gazdelor l-a marcat Stojan Milovac, în ultimul minut, după ce gazdele au jucat fără portar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, adevăratele obiective ale Informaticii sunt titlul și cupa României cu echipa U19. De marți până joi, se dispută turneul Final 8 al Cupei, la Odorheiu Secuiesc. În sferturi, marți, Informatica va juca de la ora 14 cu Bukovina Vicov. Dacă se impun, alb-violeții vor juca cu învingătoarea dintre KSE Târgu secuiesc și United Galați în semifinală. În celelalte sferturi joacă West Deva cu CSM Târgu Mureș, plus gazdele de la Odorheiu Secuiesc cu cei din Piatra Neamț.

La seniori, unde Informatica utilizează aproape toți jucătorii de la U19, va juca duminica viitoare de la 15, la Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.